De laatste loodjes

Bijna.. heel erg bijna.. en dan is de bundel klaar. Mijn eerste uitgave. En eerlijk gezegd ben ik verbaasd over het feit dat ik van de 50 stuks die ik laat maken nu al 33 stuks heb verkocht op basis van voorintekening. Ik denk dat ik dat wel een succesje mag noemen. Op dit moment wordt alles afgedrukt en zal er snel een aanvang gemaakt gaan worden met het vouwen van de pagina’s en het binden. Dat gaat een heel arbeidsintensief proces zijn. Ik mag er bij komen helpen dus ik ben erg benieuwd.

De presentatie van de bundel is iets waar ik nog niet in detail over heb nagedacht. Dit gaat dus nog een klein ding worden. Ik ben zeker van plan een bundelpresentatie te houden maar moet er nog alles voor regelen. En aangezien ik nog nooit zoiets heb georganiseerd gaat het spannend worden voor me. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Kan wellicht her en der wat advies inwinnen. Het lijkt mij in ieder geval zeer leuk om te doen en om het mee te maken. Hoe dan ook, jullie horen er nog wel meer over.

In de tussentijd heb ik het steeds drukker met optredens. Open podia maar ook optredens waarvoor ik gevraagd wordt. Dat is heel erg prettig. Ik schrijf weliswaar voor mijzelf maar dat anderen waarderen wat ik schrijf is een erg fijn gegeven. Het motiveert ook echt. Ik ben blij dat ik destijds besloten heb mijn schrijf activiteiten openbaar te maken. Het heeft me veel gebracht namelijk. Op diverse vlakken ben ik veranderd in positieve zin en het heeft me zeer veel nieuwe mensen gebracht in mijn leven. Mensen die ik waardeer, die ik erg hoog heb staan inmiddels. Die ik bewonder ook.

Na de bundelpresentatie hoop ik tijd vrij te kunnen maken voor mijn andere schrijfactiviteiten. Ik wil nog steeds mijn novelle uitschrijven en korte verhalen schrijven. Ik loop hier nu namelijk tegen een blokkade op. Niet echt een writers block maar meer dat er maar een beperkt aantal uren in een dag zitten en met al die andere activiteiten die ik onderneem het dringen is geblazen. En voor het schrijven van korte verhalen en zeker voor een novelle heb je gewoon veel tijd nodig. Dus hopelijk komt daar wel ruimte voor. Misschien moet ik daarvoor zaken die ik op de rit heb staan schrappen of doorschuiven. Ik moet dat allemaal nog bekijken.

Maar wat er ook gebeurt, ik ben blij met alles wat ik heb bereikt in vrij korte tijd.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.