Wegwijs

Wegwijs op de site.

Als je op de hoogte wil blijven of mijn schrijfsels per email wil ontvangen kun je je abonneren op mijn blog. Dit vind je aan de rechterkant in de zijbalk.

De meest recente posts staan op de home pagina en in de zijbalk onder het kopje “Meest recente berichten”.

De meest gelezen berichten staan daaronder.

Ik spreek sommige gedichten en teksten in en plaats deze audiobestanden in de tekst bovenaan. Ik noem deze audiobestanden Luisterblogs.

Waar vind ik wat?

Onder “Korte Verhalen” vind je de korte verhalen, onder “Gedichten” vind je de gedichten en bij  “Blog” plaats ik alles wat ik produceer wat niet in een eigen categorie thuishoort, meestal dus gewone blogposts.

Op de pagina “Wie is ik?” introduceer ik mijzelf. De pagina “Externe Links” bevat verwijzingen naar andere sites waarop teksten van mij te vinden zijn.

Soms haal ik ook het nieuws. Links naar de artikelen vind je op de pagina In het nieuws.

Ik wil reageren, hoe doe ik dat?

Als je wil reageren kan dat op verschillende manieren. Onderaan iedere post kun je reageren op de post zelf. Je kunt een algemeen stukje kwijt in het Gastenboek en op Wie is ik? vind je een contactformulier als je mij iets wil vragen of gewoon een persoonlijk bericht wil toesturen.

Diverse zaken:

expliciete contentLet op, sommige verhalen op deze site bevatten expliciete inhoud!

Van een aantal verhalen en gedichten is er ook een gesproken versie, een zogeheten luisterblog. Deze herken je aan de aanwezigheid van de mediaspeler in de tekst zelf:

mediaspeler
De mediaspeler voor het beluisteren van de gesproken teksten.

 

Terug naar boven