Over mij

Walther Ligtvoet (Breda, 1969) is een schrijver, dichter, podcaster en maakt films en foto’s bij zijn eigen werk. Hij houdt ervan om al deze uitingsvormen te combineren en hierin te experimenteren.

Als dichter treedt hij op diverse podia voor het voetlicht en heeft in het verleden gestaan op podia in Alkmaar, Utrecht, Werkendam, Rotterdam, Amsterdam, Breda, Antwerpen, Nijmegen, Hoek van Holland, Den Bosch, Willemstad, Purmerend en Eindhoven. Zijn werk is gepubliceerd in diverse bundels, tijdschriften en ook online (waaronder deze website). Zijn debuutbundel is in 2017 uitgebracht door een kleine uitgeverij genaamd Salon Zonneveld.

Daarnaast heeft hij in het verleden diverse culturele en literaire evenementen georganiseerd zoals het taalpodium Woorddingen te Breda, Montmarte op de Heuvel in Oosterhout en Floralia’s Zinderende Zomeravonden te Oosterhout en is hij tevens actief geweest bij de lokale omroep met een literair programma genaamd Tabeeh, Literair Café. Deze activiteiten zijn ondergebracht bij Stichting Culturele Werken waar hij tevens bestuursvoorzitter van is.  

Recentelijk is hij begonnen met het creëren van korte filmpjes, het produceren van podcasts en het maken van foto’s.

Voor contact of op- en/of aanmerkingen kunt u onderstaand reactieformulier invullen.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.