Over mijzelf

Walther Ligtvoet (Breda, 1969) is een schrijver, dichter, podcaster en maakt films en foto’s bij zijn eigen werk. Hij houdt ervan om al deze uitingsvormen te combineren en hierin te experimenteren.

Als dichter treedt hij op diverse podia voor het voetlicht en heeft in het verleden gestaan op podia in Nederland en Vlaanderen. Zijn werk is gepubliceerd in diverse bundels, tijdschriften en ook online (waaronder deze website). Zijn debuutbundel is in 2017 uitgebracht door een kleine uitgeverij genaamd Salon Zonneveld.

Daarnaast heeft hij in het verleden diverse culturele en literaire evenementen georganiseerd zoals het taalpodium Woorddingen te Breda, Montmarte op de Heuvel in Oosterhout en Floralia’s Zinderende Zomeravonden te Oosterhout en is hij tevens actief geweest bij de lokale omroep met een literair programma genaamd Tabeeh, Literair Café.

Recentelijk is hij begonnen met het creëren van korte filmpjes, het produceren van podcasts en het maken van foto’s.

Voor contact of op- en/of aanmerkingen kunt u onderstaand reactieformulier invullen.

Over de foto: De foto bovenaan de pagina is een zogeheten portrait en creux, een foto die als het ware een portret van iemand laat zien zonder de persoon zelf in beeld te brengen maar door middel van attributen die de persoon vertegenwoordigen en waaraan de persoon te herkennen is.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.