De worsteling van de dag…

Het leven zit vol uitdagingen, maar wat als stress en druk triggers zijn voor je depressie? Zelfs als de stress en druk afkomstig zijn van zaken die je leuk vind betekent dat een worsteling. Gooi dan wat kleine tegenslagen in de mix en je hebt een behoorlijke uitdaging in het vinden van balans.

Wat een leven
Wat een leven
De worsteling van de dag...
/

Een reactie

 1. Heel herkenbaar voor mij. In die tijd dat ik depressief was, had ik gebrek aan energie. Simpele handelingen kostten me enorm veel moeite. Had het idee dat mijn stofwisseling van streek was en afvalstoffen onvoldoende afgevoerd werden. Het idee dus dat ik onderhevig was aan een vergiftiging van binnenuit. De redenatie dat het alles te maken heeft met de CHEMIE van mijn lichaam was gezet. Dáár moest wat aan gebeuren.
  Óók het feit dat ik niet kon genieten, een sensatie waarmee ik nu nog steeds energie opdoe, speelde me parten!
  Hoe verander je dat???
  Zelf verander je dit niet. Zeker niet wanneer sprake is van een zware depressie van maanden en jaren. Deze periode in het leven hakt erin! Je loopt op je tandvlees, zogezegd, dag in dag uit. Uitzichtloos is je lot en jezelf oppeppen heeft een einde.
  Een ware slijtageslag! Een hel op planeet Aarde!

  MIJN uitkomst was en is pillen. Ik had het geluk dat na het lang en trouw innemen van deze onnatuurlijke kunstmatige dingen/pillen, mijn goede balans zich herstelde en ik -met handgrepen- weer een volwaaardig gevoel kon/kan ervaren.

  Dit wilde ik jou, Walther, laten weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.