Donderdag Rotterdamdag

Bah… CV ketel stuk en dan maar wachten op de monteur. Intussen afspraken verzettend naar een later tijdstip of andere dag. Zo ook de afspraak met mijn schrijfcoach. Ik had dus naar Rotterdam gemoeten vandaag om te praten over voortgang, planning enzovoorts. Maar nee dus, de CV ketel besloot roet in het eten te gooien en storing te geven. Iets met vals vlamsignaal volgens de code en de uitleg ervan. Ik heb dan het beeld erbij van een vlam die signalen af moet geven maar dit dan vals doet waardoor de andere vlammen een verkeerd signaal krijgen en in de war raken en er dan maar mee nokken. Gevolg; een ketel die niet meer functioneert, kelderende temperaturen en klappertandende bewoner.

Goed.. vandaag dus niet in Rotterdam maar thuis dit stukje aan het schrijven. Afspraken die ik heb verzetten naar een andere dag en dan kom ik tot de ontdekking dat ik wel erg vaak op donderdag in Rotterdam ben vanwege afspraken. Zo vaak zelfs dat ik soms meerdere afspraken in de Maasstad kan combineren (wat dan weer efficiënt werken is) tot één lange dag Rotterdam. Het lijkt wel traditie te worden. Of misschien is het dat al wel, niet echt in de gaten gehouden. Nou doe ik dat wel vaker hoor. Ook nuttige dingen met vermaak combineren zoals het bezoeken van musea of winkelen (wat ik best leuk vind en daarmee het stereotype beeld van winkelschuwe man om zeep help). Dat was dus ook het plan vandaag. Ik wilde deze ochtend vroeg vertrekken om de KunstHal te bezoeken om daarna dus naar mijn afspraak met mijn schrijfcoach te gaan (die nog steeds wacht op mijn eerste opgeleverde stuk tekst). Maar goed.. niet dus…

Maar ik heb nu wel een alternatieve duiding voor de donderdag. Donderdag Rotterdamdag. Ben nu al aan het plannen welke musea ik bezoeken kan en wie ik allemaal kan gaan inplannen voor koffie of thee afspraken. De nuttige afspraken er doorheen larderend. Mocht je in Rotterdam wonen en willen afspreken, hou dan tijd vrij op een donderdag, dan komt het vast wel goed.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.