Een dagje BUT Film Festival

Ik hoorde de meest wonderlijke pick-up line vandaag: “Je bent volgens mij ontzettend stoned”.

Ik was op het BUT FilmFestival. Een festival voor liefhebbers van B-Movie, Underground en Trash films. Tijdens dit festival is er zoveel te doen. Poëzie (met voordrachten van Gijs ter Haar, Infinite Joy, Melvin Bonnet, Simon Mulder. Nick Swarth en de, verdiende, winnares van de BUTdichter Award Lamy Lame), kunst van beeldend kunstenares en dichteres Petra Fenijn), performance (vanaf morgen o.a. Nathan de Visser, Maja Bolier en Stan Gonera), muziek en uiteraard eten (deels verzorgd door FoodGuerilla, (h)eerlijk eten) en drinken (Scheldebrouwerij). En uiteraard ook een hoop gezelligheid en lol.

Oh.. en BUTfilms natuurlijk. Ik heb gisteren genoten van Lovemilla. Heerlijke film met een licht absurdistische inslag (nou ja.. licht). Een liefdesverhaal die toch anders afloopt dan verwacht. En nee, ik ga hem niet beschrijven verder. Vandaag heb ik kunnen genieten van de films When Black Birds Fly (serieus, een LSD trip zonder LSD) en AAAAAAAAH! (volgens een vriendin had deze film zo voor een documentaire over leven in achterstandswijken door kunnen gaan). Helaas heb ik niet kunnen genieten van meer films door tijdgebrek. Komende dagen is het festival nog volop bezig overigens dus schroom niet en ga het eens meemaken.

Voor mij was het in ieder geval de eerste keer dat ik het festival bezocht maar zeker niet de laatste keer..

Alleen heb ik nog steeds twijfels over die pick-up line..

logo-butff

Een reactie

  1. Nathan de Visser

    Geniaal pick-up line aan het begin van dit artikel. Hahaha dat was ik en heb die dag op het festival nog wel een dame weten te versieren dus ik was toch on the roll hahahaha. Een aantal dag later stond ik zelf op het podium met een maat van me die beatboxed met een loopstation als het duo Sketch and Nathamatics Hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.