Het begint weer te stromen

Pfoe eej… wat een drukte langzaam aan weer. En allemaal dingen die aan mijn eigen brein ontspruiten. Ideetjes voor nieuwe publicaties, kleine projecten en organisatorische zaken.

Organisatorisch? Ja… ik heb nu een aantal keren WoordDingen georganiseerd, een open podium op het STEK terrein in Breda. Succesvol qua aanmeldingen met betrekking tot optredende artiesten maar ook qua luisterend publiek. Ik heb mijn eigen bundelpresentatie georganiseerd en ook dat viel in goede aarde. Ik ben daardoor in gesprek geraakt met een aantal eigenaren van potentiële locaties en ga aan de slag met het organiseren van podia op die plekken. Wie weet wat daaruit voort kan komen.

Er beginnen ook een aantal kleine projecten vorm te krijgen in mijn hoofd. Gewoon spelen met taal in combinatie met andere zaken. Langzaamaan begin ik met kijken naar andere mogelijkheden en gelegenheden om met taal bezig te zijn. Of dat nu in de vorm van huisvlijt is, kunstzinnige uitingen of simpelweg dingen uitproberen. Ik heb er best zin in.

Ik verwacht eind dit jaar een klein boekje uit te geven met daarin kleine versjes en gedichtjes en illustraties. Geen idee nog verder hoe dit uit gaat pakken, het bevindt zich nog in embryonale staat als het gaat om vormgeving en andere zaken. Veel ideetjes uiteraard maar nog geen concrete keuzes. Ben benieuwd hoe het gaat lopen.

Ja.. na nu een tijdje wat rust te hebben gehad begint het langzaam weer te stromen… en voel me er goed onder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.