Thuiskomen

Het is heerlijk thuiskomen na een weekend vol met mensen waarmee je diverse lezingen, workshops en een feest hebt gedeeld. Een weekend vol prikkels en vooral weinig slaap. En de nodige alcohol…

Mentaal heb ik nog even nodig om bij te komen, fysiek zal het herstel wellicht wat sneller gaan. De komende dagen moet ik dus eens ‘goed voor mijzelf zorgen’ zoals dat heet, de innerlijke mens verzorgen met spijzen en drank die als gezond te bestempelen zijn, op tijd naar bed en vooral weinig prikkels.

Best lastig als je last hebt van FOMO; fear of missing out. Er gebeurd zoveel waar je bij moet zijn. Lezingen, literaire cafés, exposities, workshops, cursussen, documentaires enzovoorts. Allemaal zaken die mijn interesse hebben, waarover ik mee wil kunnen praten of wil kunnen schrijven.

Maar als ik heel eerlijk ben, ze zorgen vaak enkel voor een overvol brein die mijn creativiteit eerder blokkeert dan aanwakkert en mij vooral van wat ik eigenlijk zou moeten doen afhouden. De komende week is dus in ieder geval mijn rust pakken een goede start om uiteindelijk weer wat te kunnen creëren.

Is er ergens een cursusje ‘sociale media negeren’ die ik kan bijwonen?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.