Toevallige ontmoetingen

Toevallige ontmoetingen bieden kansen en mogelijkheden. Gewoon tijdens een middagje vermaak (een fantastisch optreden van De Andersons in een kleine huiskamer) ontmoette ik een klassiek geschoold gitariste die al lang niet meer speelde maar wel oren had naar samenwerking met een dichter. Wie weet wordt dat ook omgezet naar een nieuw project. Of een gedichtenwedstrijd van de lokale omroep die mij weer contacten brengt waar ik verder mee kan komen. Die mij iets kunnen leren.

Maar eerlijk gezegd, alles wat mij dit jaar overkomen is, is het gevolg van toevallige ontmoetingen. Ik ben zover als ik nu ben gekomen hier beland door anderen die mij geïnspireerd, beïnvloed en uitgedaagd hebben. Veel van wat ik nu doe is daar een rechtstreeks gevolg van. Zo ook het optreden van 3 december aanstaande bij 1m2 Podium. Ik ben uitgenodigd om deel uit te maken van de opening van een kunst tentoonstelling in de Stadsgalerij te Breda. Ik mag daar, samen met anderen, mijn gedichten voordragen. Ik ben daar best wat zenuwachtig voor ook al heb ik inmiddels een aantal keer voorgedragen op diverse open podia. Voor het eerst geagendeerd. Dat is voor mij best een spannend moment. Want voldoe ik aan de gewekte verwachtingen?

Nu ga ik er vanuit dat het wel goed gaat komen. Ik ben niet voor niets gevraagd en bovendien mag ik best een keer falen zolang ik mezelf maar herpak. Ik moet wel een leuke set gedichten verzamelen nu. Twee blokken zijn er en in ieder blok heb ik vijf minuten. Dus twee kansen om mijzelf te presenteren 🙂 .

Ik heb er zin in.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.