Update(je)

Wel.. het is weer even geleden dat ik werkelijk wat schreef. Er is zoveel gebeurt ook in de afgelopen tijd waardoor ik echt rust moest nemen. De zaken komen echter weer langzaam op gang nu.

Ik begin binnenkort aan een kleine documentaire reeks voor de lokale radio en televisie omroep ORTS. Daarnaast duik ik dus met een harpiste de studio in voor een samenwerking tussen poëzie en harpmuziek. De harp is melancholisch van klankkleur en mijn poëzie is dat ook dus wellicht kan daar een hele mooie samenwerking ontstaan. Verder heb ik over anderhalve week mijn open podium WoordDingen. De derde editie alweer en de laatste van dit seizoen. Als het aan mij ligt gaan we zeker door in het komende seizoen (vanaf september) met hier en daar wat kleine wijzigingen.
Daarnaast zijn er diverse andere literaire ontwikkelingen en heb ik uiteraard ook wat optredens nog de komende weken. Niet veel maar voor mij even voldoende. Soms hoeft het ook niet altijd druk te zijn. En in mijn geval is rust op zijn tijd zeker nodig om weer langzaam op te kunnen bouwen naar volledige inzetbaarheid.

Mijn eigen plannen om van mijn oude vakgebied over te stappen naar een nieuwe carrière in de kunst en cultuur sector (zeg niet dat ik niet avontuurlijk ben) beginnen ook langzaam vorm te krijgen. Zoveel mogelijkheden en zoveel onderwerpen die mij interesseren in die sector dat dat vast goed gaat komen.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.