Pas op de plaats

Het waren enerverende weken vol hoogtepunten en dieptepunten de afgelopen tijd. Maar de laatste week was een week die er echt in hakte bij mij. Ik heb daarom ook weinig meer gepost. Ben afspraken nagekomen puur op wilskracht en automatische piloot maar nu is toch even het moment aangebroken dat ik mijzelf in acht ga nemen. Lopende afspraken kom ik nog na maar nieuwe zaken kan ik even niet oppakken. Tijd nemen voor mijzelf, alles wat er is gebeurd een plaats geven en vooral bij mijzelf te raden gaan wat ik nu nodig heb.

Uiteraard blijf ik schrijven maar mijn novelle heb ik vooralsnog geparkeerd. Ik ben op dit moment niet in staat om er de aandacht aan te geven die nodig is om er iets goeds van te maken. Dit heeft diverse oorzaken en daar moet ik eerst mee aan de slag. Ik zal ongetwijfeld nog wel teksten plaatsen op de site maar de regelmaat, die toch al ver te zoeken was, laat ik even los. En er staat genoeg op de site om te lezen en te beluisteren tijdens de momenten dat ik even stil ben 😉 .

Ik zal jullie wel op de hoogte houden omtrent activiteiten die met het schrijven en dichten te maken hebben want die zijn er wel. Er komen een paar leuke projecten aan de komende maanden waar ik ook echt naar uitkijk. Ik ga samen met een harpiste kijken of we haar muziek en mijn poëzie kunnen samenvoegen tot een mooi geheel. Daarnaast ga ik kijken of ik een klein programma kan maken van een half uur met poëzie en verhalen aan elkaar geregen tot een samenhangende voorstelling. En ik ben bezig met het bedenken van een leuk format voor de lokale televisie omtrent cultuur (in de breedste zin van het woord). Kortom, ik neem tijd voor mijzelf maar kijk uit naar het moment dat ik met die projecten kan starten.

Gelukkig hoeft niet alles tegelijk te gebeuren 🙂 .

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.