Rollercoaster

Wow… wat gebeurt er ineens veel in mijn leventje. Echt een rollercoaster rit. Waar ik vroeger te weinig om handen had kom ik nu om in activiteiten. Het schrijven heeft werkelijk mijn leven omgegooid. Een jaar geleden dacht ik nog dat ik komende jaar druk doende zou zijn om mijn nieuwe toekomst vorm te geven maar het blijkt dat die toekomst vanzelf ontstaat. Nou ja.. deels dan.. ik moet er natuurlijk wel wat moeite voor doen.

Ik ben sinds kort initiatiefnemer en mede-organisator van een podium in Breda genaamd WoordDingen. Ik ben ook gevraagd om op andere locaties podia te organiseren, ook in Oosterhout (waar ik dus zelf woonachtig ben). Kortom, ik heb het behoorlijk druk gekregen met alleen maar doen wat ik zelf leuk vind. Waar ik zelf energie van krijg. Een enorme eyeopener voor me in ieder geval. Hmm.. het kan verkeren in het leven geloof ik. Waar ik vroeger een grijs leventje leidde ben ik nu ineens actief in een sector waar in het middelpunt van de belangstelling staan een onderdeel is van je werk.

Naast dat alles ben ik natuurlijk ook bezig met schrijfactiviteiten.. een bundel uitgebracht betekent ook veldwerk blijkt nu. Ik word her en der uitgenodigd om voor te komen dragen uit mijn werk en ben daar best blij mee. Ik heb inmiddels op uitnodiging al mogen staan op podia in Hoek van Holland (Applaus en Zo) en Breda (1m2 Podium en bij de Eijlders Dichters op bezoek in Breda) en komende weken sta ik in Oosterhout (optreden tijdens de Dag van de Onafhankelijke Boekhandel), Werkendam (Nederlands DichtersPodium), Utrecht (Writersblock) en Rotterdam (Spinyopaat). Neem een kijkje in de agenda als je wil weten waar het allemaal is zou ik zeggen.

Maar mijn belangrijkste activiteit op schrijfgebied, daar loopt het nog steeds niet erg goed mee. Ik heb nu een aantal weken geleden besloten om komende zomer mijn tijd voornamelijk te besteden aan mijn novelle maar nu al trekken andere activiteiten aan mij. Wellicht dat ik dus qua prioriteiten eens goed moet kijken naar wat er nu allemaal gebeurt. Zoveel mogelijkheden, zoveel richtingen, zoveel kansen die nu op mijn pad komen. Het is wennen.. maar ik ga deze rollercoaster rit uitzingen tot het eind, dat is zeker. Ik wil weten waar het allemaal toe leiden kan. En dat het echt wel behoorlijk diverse zaken zijn is al wel duidelijk. Signeer sessies, radio interviews geven of een project waar ik nu nog niet zoveel over kwijt kan maar wel een leuke uitdaging waar ik de komende tijd ook wel even zoet mee ga zijn.

Maar ik blijf ook schrijven.. dat zeer zeker.  Stel je voor dat dit alles stopt..

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.