Waar blijft toch de tijd?

De tijd vliegt. Vorig jaar februari besloot ik naar buiten te treden met mijn geschrijf en niet veel later ook mijn gedichten. In augustus vorig jaar stond ik voor het eerst op een podium mijn werk voor te dragen en gisteren was het alweer een jaar geleden dat ik voor de tweede keer ooit op een podium stond voor te dragen. Inmiddels heb ik behoorlijk wat keren op een podium (of optreed plek) mogen staan en ik zal er waarschijnlijk nog wel wat aan toevoegen.

Wat ook vliegt is de tijd tussen mijn posts door. Door een server crash vorige week pas laat een gedicht kunnen posten maar de post daarvoor was alweer 15 dagen terug. Niet dat ik mijn tijd verdoe want ik ben druk doende met allerlei organisatie zaken zoals het open podium WoordDingen welke weer van start is gegaan en andere organisatie activiteiten tussendoor.

De leukste daarvan was toch wel de film avond in het Oosterhouts Filmcafé. Een mooie film (Cézanne et Moi) over de vriendschap tussen beeldend kunstenaar Paul Cézanne en de dichter Emile Zola. Ik mocht eromheen een aantal dichters en muzikant programmeren. Het werd een hele leuke avond ondanks de lage opkomst. Ik hoop oprecht dat ik meer van dit soort avonden mag organiseren in het filmcafé waarbij er dan hopelijk ook meer publiek op af komt.

Enfin, ik zal komende tijd toch zeker weer proberen met enige regelmaat nieuw werk te posten. Gedichten, korte verhalen of blogposts. Stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.