Kort Verhaal: Skinnydipping

Leeswijzer:

expliciete content

Björn haalt zijn waterfles tevoorschijn en neemt een slok terwijl hij uitkijkt over het meertje. Wat een fijne locatie om even de wandeling te onderbreken.  Lekker rustig en een perfecte plek om eens het water in te duiken en even wat verkoeling te zoeken. Pfff.. wat is het warm zeg.

‘Björn? Heb jij de broodjes in jouw rugzak gestopt?’, hoort hij Brenda vragen.
‘Oef.. weet ik niet. Ik hoop het maar.’

Björn grijpt zijn rugzak en opent hem. Ja, daar zitten ze. Beetje platgedrukt maar dat is geen probleem.

‘Ja Brenda, hier heb ik ze.’, en geeft haar de zak met gesmeerde broodjes.

Ze opent de zak en reikt Björn een broodje aan en pakt er voor haarzelf ook een uit de zak. Hij neemt een hap en kijkt weer even naar het meertje. Zo sereen dat wateroppervlak. Een spiegel haast in dit windloze deel van de vallei. Hij mijmert even weg, denkend aan andere meertjes die ze hebben bezocht de afgelopen maanden. In januari kwamen ze elkaar voor het eerst tegen bij een groepsevenement waaraan hij deelnam. Ook toen een wandeltocht door een heuvelachtig landschap. Zij was er toen samen met haar ouders ook bij. Tijdens die wandeling kwam de groep langs een meertje en hij stopte toen even om van het uitzicht te genieten. Zij kwam plots naast hem staan en liet met een zucht weten wat een mooie plek het zou zijn om te skinnydippen. Hij moest er om lachen. Ja, dat was het zeker, alleen niet in deze temperaturen. Sindsdien spraken ze regelmatig af om op afgelegen plekken te wandelen.

‘Hmm.. wat dacht je van wat skinnydipping zo direct Björn?’

Hij had de vraag verwacht. Brenda is werkelijk altijd in voor zoiets. Dat had hij al snel geleerd in de afgelopen paar weken. Toch zeker nu met dit prachtige lenteweer. Niet dat het erg is. Het past wel bij hen beiden. Naaktheid en seksualiteit is in hun leven een rode draad. De schaamte voor naaktheid is opgelegd door de hedendaagse maatschappelijke normen en waarden en is geenszins een natuurlijke reactie vinden ze beiden.

‘Zat er net aan te denken lieverd.’
‘Mooi. Zie je zo!’, en ze rent poedelnaakt langs hem heen het water in.

Björn lacht en eet rustig zijn broodje op. Na de laatste hap is ook hij snel uit de kleren en rent in de richting van het meertje. Brenda zwemt wat rondjes, wachtend op hem. Bij de rand van het water staat Björn even stil.

‘Is het fris?’, vraagt hij.
Brenda glimlacht en zegt: ‘Nee schat.. het is lekker. Maar kom snel want het is wel eenzaam zo.’

Hij loopt het water in. Het is verrassend aangenaam en wat koel. Hij duikt onder en zwemt in de richting van zijn geliefde. Eenmaal daar aangekomen merkt hij dat het daar vrij ondiep is en dat je er makkelijk kan staan, Brenda staat al namelijk. Het water komt tot net iets boven haar middel. Hij komt omhoog uit het water vlak bij haar. Ze duikt onder water en zwemt snel weg.

Hmm.. gaan we het zo spelen denkt Björn. Hij volgt de rimpeling van het wateroppervlak en ziet haar iets verder weer boven water komen. Hij neemt een duik en zwemt met krachtige slagen naar haar toe. Maar eer hij daar is aangekomen is ze weer weg. Hij kijkt, waar is ze. Wacht. Het riet daar beweegt. Hij werkt zich in de richting van de kant. Plots een hoop gespetter en het geluid van iets wat met alle geweld weg wil.

Hij houdt verschrikt stil.

Met een boos gesnater gaat een eend er verontwaardigd vandoor. Dan hoort hij achter zich gelach en hij draait om. Ze staat weer terug, daar waar ze net waren. Hij neemt een duik en zwemt haar kant op en al snel staan ze tegenover elkaar.

De serene omgeving, de schoonheid van de vallei en het meertje, het warme weer. Haar mooie slanke lichaam. Het windt hem op. Ze staat fier en haar volle borsten zijn glinsterend nat. Oh, wat heeft hij zin in haar. De blik in haar ogen vertelt hem dat ze er hetzelfde over denkt.

Hij voelt het bloed naar beneden stromen en al snel heeft hij een stevige erectie. Hij pakt Brenda om haar middel en trekt haar naar zich toe. Ze geeft zich echter niet zo makkelijk gewonnen en weet zich speels los te werken om vervolgens weer in zijn armen terug te keren. Met ogen vol verlangen kijkt ze hem aan, streelt zijn gezicht en zoent hem plots hartstochtelijk.

Zijn handen glijden over haar rug naar beneden, naar haar heerlijke ronde billen en drukt haar stevig tegen zich aan. Ze kreunt zachtjes en wringt haar hand tussen hen in en pakt zijn lul stevig beet. Ze masseert hem en hij voelt hoe hij groeit naar zijn maximale kunnen. Dan tilt hij haar lichtjes op en zij vouwt haar benen om hem heen. Langzaam laat hij haar zakken terwijl zij hem begeleid. Ze slaat haar armen om zijn nek en begint met haar dijen een ritmische beweging te maken terwijl hij haar vasthoudt en zachtjes stoot. Haar kreunen maakt dat hij extra geniet van elke stoot en hij verhoogt zijn tempo.

Dan maakt Brenda zich los, draait zich om en bukt voorover om zo haar lichaam aan hem aan te bieden. Hij dringt weer naar binnen, voelt hoe ze hem krachtig omsluit en bij elke stoot kreunt ze harder. Met haar hand stimuleert ze haar clitoris, af en toe iets verder naar onder gaand om ook hem extra te stimuleren.

Hij voelt hoe zijn penis harder wordt, een voorbode dat hij bijna klaar komt. Haar ademhaling wordt ook sneller en al snel stoot ze kleine kreetjes uit en samen komen ze tot een climax. Brenda trilt en schokt en als ze haar gezicht iets draait ziet hij hoe ze op haar onderlip bijt zoals altijd als ze klaarkomt. Dan komt ook hij kreunend en schokkend klaar.

Even later liggen ze op de oever in het gras, hun naakte lichamen opdrogend in de warme zon. Ze streelt hem zachtjes over zijn borst en kijkt hem vol verlangen aan.

‘Denk je dat je nog eens kunt?’

 

NBRplazaEFbuttonDit verhaal is geschreven voor NBRplaza’s Wellustige Lente Erotica Fest. Daarbij was de bedoeling een erotisch verhaal te schrijven aan de hand van het thema ‘Wellustige Lente’.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.