Beetjes

In deze tijd van overvloed aan ideeën, plannen, aanbiedingen, verplichtingen en wensen is het soms wel eens handig om ook de beetjes in de gaten te houden. De beetjes rust, regelmaat en ontspanning. Nu ben ik daar nogal slecht in. Het nemen van rust tot daaraan toe maar regelmaat en ontspanning zijn lastiger te pakken als je hoofd continue werkt en de ideeën en plannen en verplichtingen enzovoorts voortdurend voorbijkomen. Waar te beginnen, wat te doen, hoe aan te pakken… tjah.

Ik neem mijn rust wel steeds vaker en zoek ontspanning en afleiding in het kijken van films of series maar merk dat die dan weer allerlei zaken oproepen. Als er dan ook daadwerkelijk iets uit mijn handen zou komen daarmee maar helaas blijft het dan bij opzetjes, halfbakken plannen en onuitgewerkte ideeën omdat het volgende zich weer aandient. Ik doe dus ook mijn best om de beetjes ruimte te geven en soms helpt moeder natuur mij een handje met het uitdelen van een fikse verkoudheid of ander hulpmiddel waardoor ik gedwongen wordt een pas op de plaats te maken.

Je snapt, ik ben best druk, of beter, ik doe best druk. Dat houdt ook in dat er ondanks het moordend trage tempo nieuwe dingen aankomen. Ik hoop binnenkort wel de eerste van vele aankondigingen te kunnen doen aangaande mijn vele ideeën en plannen.

Als ik ze tenminste een keer afmaak of uitwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.