De Bundelpresentatie

De bundel is af! Ik heb 50 exemplaren voor mij op de tafel liggen, klaar voor de verkoop en uitgifte aan die mensen die er eentje hebben besteld op voorintekening. Dat zijn er 36 van de 50 overigens. Meer dan verwacht maar ben er uiteraard zeer blij mee en zeer tevreden over.

Er werd al gesuggereerd dat ik er bij moest laten maken maar nee, dat doe ik nu bewust niet. Ik hou het even bij deze oplage van 50 stuks (en een paar extra voor diverse instanties). Dat maakt het een stukje exclusief maar ik denk ook dat het voor nu voldoende is. Misschien ooit.. in de verre toekomst dat er een herdruk komt… misschien, maar niet zeker.

Goed.. de presentatie. Een beetje bundel wordt natuurlijk gepresenteerd aan het publiek. Ook is dat dan het moment waarop de mensen die hebben besteld op voorintekening hun exemplaar kunnen ophalen. Gesigneerd uiteraard en voorzien van een persoonlijke tekst. Dat is ook het moment waarop dus de “geboorte” van de bundel wordt gevierd. Ik wil dat doen met gastdichters en live muziek en ben nu dus bezig om dat te organiseren.

Er is inmiddels een locatie en een datum en tijd bekend. De presentatie zal gehouden worden in Café de Beurs aan de Klappeijstraat 4 in Oosterhout op 19 maart om 13:00 uur. De hele presentatie duurt tot 14:30. U bent allen van harte welkom natuurlijk, ook al heb je geen behoefte aan een exemplaar maar wel zin in een middagje poëtisch vermaak.

Er is op FaceBook een pagina voor deze bundel aangemaakt. Daar zal ik ook van alles op bekendmaken (naast hier, op mijn eigen blog, natuurlijk).

 

[soliloquy id=”989″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.