De tweede zitting der leden van het Oosterhoutsch Bloggers Collectief

Vandaag heeft het Oosterhouts Bloggers Collectief (OBC) na lange tijd weer zitting gehouden en gesproken over diverse zaken die de leden na aan het hart gaan. Onderwerpen waren de plaatselijke politiek en de mogelijk te ondernemen subversieve acties van het enigszins anarchistischer deel. Uiteraard onder het genot van een kop koffie en appelflap in De Huiskamer van Bakkerij Vonk-Asmus.

De politieke reuring die is ontstaan dankzij de meest recente blog van De Heer Springer is de revue gepasseerd en van commentaar voorzien. Ook de perikelen rondom de lokale omroep zijn uitgebreid besproken. In beide gevallen hebben we besloten er verder maar “het mijne van te denken”. Dit stemt mij zeer tevreden. Politiek is over het algemeen geen onderwerp waar ik mij graag aan waag en al helemaal niet en plein public.

Waar ik wel wat meer over kwijt wil zijn de leuke en vooral zinvolle acties die ter tafel werden gebracht door de anarchistische leden. Het wordt tijd om de krachten van de creatieve mensen onder de bewoners en frequente bezoekers van Oosterheide te bundelen om Oosterheide nu echt eens op de kaart te zetten als “de Kop van Zuid” van Oosterhout. Ludieke acties gekoppeld aan een ideologische boodschap in combinatie met kunst en cultuur. Nou, daar voel ik wel wat voor. Kunst. En cultuur. Wil je mijn aandacht dan trek je die hiermee wel. Al helemaal als dat te koppelen is aan ideologie. Links en sociaal invoelend mens als ik ben werk ik daar graag aan mee. Ik ga niets loslaten over wat er is besproken. Dat zou de verrassing of uitwerking van de plannen alleen maar in de weg staan. Ter zijner tijd zal er wel wat meer over bekend gemaakt worden maar ik wil jullie zeker laten weten dat er het nodige is gepasseerd waar mijn hart sneller van ging kloppen. Of dit was van liefde voor wat er allemaal aan ideeën en beloften werd geuit of vanwege een lichte paniekaanval durf ik niet te zeggen maar ik werd er wel ook wat vrolijker van. Het is altijd fijn om met creatieve geesten samen te zitten, te sparren en te kletsen over van alles en nog wat.

Soms komt er alleen maar onzin uit, maar soms ook pareltjes.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.