Plannen te over

2018 is begonnen. Een jaar waarin ik het maken moet. Waarin ik mijn plannen vorm moet gaan geven en waarin ik start met een geheel nieuw professioneel leven. Een leven dat bestaat uit nieuwe uitdagingen en uit het uitbouwen van bestaande activiteiten. En een nieuwe studie.

Als alles doorgaat tenminste.

Zoals altijd loop ik over van ideeën en plannen. De een mooier dan de ander. Beter dan de eerdere en vooral leuker. Maar goed. Er zitten maar 24 uur in een dag en maar 7 dagen in een week enzovoorts dus ik zal keuzes moeten maken. Keuzes tussen nieuwe dingen opstarten en oude activiteiten voortzetten. Mijn plannen op het gebied van schrijven blijven bestaan, wellicht in een iets andere vorm. WoordDingen, het open podium welke ik samen met een aantal mensen nu alweer een behoorlijk aantal maanden organiseer en presenteer zal ook blijven bestaan alhoewel ook daar wel een paar kleine dingen wijzigen. Een iets andere opzet wellicht. Sowieso iemand zoeken die voor ons de grafische vormgeving kan voortzetten na het vertrek van de getalenteerde en gewaardeerde Emy.

Maar zoals gezegd… ik moet ruimte maken voor een aantal zaken. En dat is lastiger dan gedacht. Een relatie, een nieuwe studie, een nieuw begin qua werk en inkomen, mijn schrijverij en het podium zullen allemaal een deel van mijn tijd en aandacht gaan of blijven vergen. Daarnaast organiseer ik nog wat evenementen (er is daar ook enige relatie met mijn toekomstige professionele leven) en ben ik vrij actief binnen een vereniging. Ik heb nu nog geen concreet idee van de agenda de komende maanden. Balans zoeken tussen alles is nu mijn eerste prioriteit. Alle informatie verzamelen en uiteindelijk een jaarplanning maken in grove lijnen. Okay, ik hoor nu al een stemmetje “want het volgen van een planning is je sterkste kant.. hmhm”. Hoe dan ook, planningen worden gemaakt om er van af te wijken uiteraard. Het geeft mij enkel een idee waar ik me op dat moment op moet richten.

Enfin… komende tijd zal wel weer een postmoment of wat vergeten worden. Blogjes zullen wellicht over mijn, te ontplooien, activiteiten gaan maar ik zal zeker ook gedichten en korte verhalen blijven posten.

Oh ja.. en niet geheel onbelangrijk, ik ben me qua schrijven vooral aan het richten op de novelle. Wellicht dat er stukjes hier op de site gepost gaan worden als teaser. Feedback op die stukjes wordt zeker meer dan gewaardeerd.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.