Sweet memories

Wegen leiden van links naar rechts, van boven naar beneden. En de wegen op de aardkloot worden gevolgd door directere wegen in het luchtruim. We reizen alle kanten op. Nemen onze spullen mee naar her, komen terug met herinneringen aan der. Sommige herinneringen raken iedereen. Andere houden we dicht aan ons eigen hart gekluisterd.

We laven ons aan een moment in de woelige maalstroom van tijd. Om vervolgens weer door te kunnen wanneer het even tegenzit of gewoon wanneer we iets of iemand missen. We gedenken, herdenken. De momenten op een boulevard, een gezellig bijeenkomen met grotere groep in een restaurant of een intiem samenzijn in een park. De wandelingen langs historie en toekomst, in steden of daarbuiten. De herinneringen aan tijden die ons later schragen.

Het zijn deze herinneringen die ons maken tot wie wij zijn. Die onze eigenheid bepalen. Het zijn de momenten die ons hebben gevormd tot op de dag van vandaag en verder. Vergeten zullen we ze uiteindelijk allemaal maar de invloed blijft altijd merkbaar.

Bijbehorende podcast: https://soundcloud.com/waltherligtvoet/sweet-memories

Foto door Miray Bostancı via Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.