Vooruitgang op verschillende vlakken

Zo ben je aan het begin van het jaar een startende tekstproduceerder en zo breng je een klein jaar later een gedichtenbundel uit en sta je op podia. Hmm.. het kan verkeren.

Mijn gedichtenbundel komt begin van het nieuwe jaar. Ik was te laat met het aanleveren van mijn teksten en afbeeldingen (allemaal verklaarbaar, maar het was gewoon te laat, mea culpa). Dus helaas geen bundel van mij om onder de kerstboom te leggen. Maar het goede nieuws is dat hij er komt. Alles ligt nu bij de uitgever en ik mag binnenkort op gesprek aldaar om mijn wensen en andere zaken te bespreken. Ben erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

Ik heb in ieder geval besloten dat het een exclusieve bundel blijft. 50 stuks, handgebonden en genummerd. Dus intekenen is misschien wel verstandig mocht je er eentje willen bemachtigen. Of er een bundelpresentatie komt, geen idee. Hangt af van de kosten en de mogelijkheden. Tegen die tijd horen jullie dat nog wel van me.

Wat speelt er verder.. Ik ben bezig met het samenstellen van een vlugschrift of iets dergelijks met daarin gedichten die de bundel niet gehaald hebben om wat voor reden ook (al te veel gedichten in de bundel, niet toepasselijk, kan niet de toets van mijn innerlijke criticus doorstaan, enz.). Daar moet ik nog wat mee stoeien.

Qua zichtbaarheid, ik mag mijn gedichten weer voordragen. Dit keer bij 1m2 Podium op 3 december in de Stadsgalerij te Breda. Ik treed ook regelmatig op bij diverse open podia. Mocht je eens willen horen hoe ik voordraag, of gedichten willen horen die niet op mijn blog gepubliceerd zijn hou dan de agenda op deze site in de gaten. Wie weet kom ik ook in jouw buurt voordragen.

Ook heb ik een aantal gedichten aangeleverd voor een verzamelbundel. Deze bundel zal ook begin volgend jaar verschijnen. Hierover komt ook tegen die tijd weer wat meer informatie.

Daarnaast ben ik druk doende met allerlei zaken die zijdelings, of helemaal niet, te maken hebben schrijven. Maar niet of nauwelijks met schrijven zelf. En daar baal ik wel een beetje van. Maar goed, het zal zo moeten zijn. Ik ben in ieder geval wel bezig met twee korte verhalen (eentje voor de site en eentje voor een literair tijdschrift) en wil ook nog steeds mijn novelle uitschrijven zodat ik ook dat manuscript aan kan bieden bij een uitgever. Maar daar zit het hem misschien ook wel. Een beetje angst daarvoor? Wellicht wat onzekerheid? Geen idee precies. Iets houdt me tegen om verder te werken aan waar ik halverwege het jaar zo vol vuur aan begon. De wens is er nog wel. Maar de uitvoering laat wat te wensen over. Doorpakken dus.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.