Vullende agenda

Komende tijd heb ik het alweer aardig druk en ik merk dat dingen mij beginnen te overweldigen. Ik word meegezogen in de snelheid van deze wereld. Zoveel zaken die afmoeten, die gedaan moeten worden, die ik “moet” doen. En dan kom ik op het moeten. Van wie eigenlijk? Van mijzelf?

Maar ik merk ook dat ik het in de gaten heb nog voor het te ver heen is. Dat zou een aantal jaren (wat zeg ik, maanden) terug anders zijn geweest. Nu heb ik de mogelijkheid zaken te stoppen zonder dat het teveel schade oploopt. Nu kan ik herschikken, herplannen en opnieuw mijn tijd indelen. De voornaamste uitdaging zit hem in mijn eigen enthousiasme beteugelen. Zoveel mogelijkheden en zoveel ideeën, zoveel plannen en zoveel werk wat mijn interesse heeft en trekt. Misschien moet ik mijzelf maar eens opsluiten zodat ik niet teveel input krijg voor al die nieuwe dingen ;-).

Goed. Ik weet wat er gebeuren moet en heb ook alweer wat stappen gezet. De agenda nu vullen met de noodzakelijke dingen, de belangrijke dingen en kijken welke ruimte er over blijft voor de gewenste dingen.

Aankomend weekend zal ik een stukje posten over wat mij bezig houdt. Een aantal zeer leuke projecten naast mijn studie en schrijfactiviteiten waarvan ik denk dat er een aantal van jullie wel in geïnteresseerd zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.