Zomaar een zaterdag in oktober

658 met punt, 352, 1024. Ik hoor de gehele ochtend al getallen. Getallen die blijkbaar corresponderen met garen in een bepaalde kleur. De punt schijnt te staan voor een nieuwe variant van eenzelfde kleur, net een tint anders dan het nummer zonder punt maar eerlijk gezegd zie ik het verschil niet. De hobby van mijn lief is dus gecompliceerder dan enkel het volborduren van voorgeprinte patronen, hoe uitgebreid en ingewikkeld die soms ook zijn. Je leert nog eens wat zo.

Terwijl ik dit aanhoor wacht ik met smart op de komst van een vriend waarmee ik al maanden de boekpromo van mijn nieuwe bundel aan het maken ben. Een heuse boektrailer. Maar daarnaast wil ik nog wat andere ideeën bespreken met hem. Ideeën die, mocht het zover komen, uitgevoerd kunnen worden in het tijdsbestek van een paar maanden. Het is enkel voor op de plank. Ideeën zoals zovelen. Vooralsnog ligt echter alles stil waarmee ik mij bezighoud of bezig hoor te houden. Ik kan niet uitweiden over het waarom. Alleen maar vertellen dat verder alles stil ligt. Ik schrijf, lees en Facebook mijn tijd vol tussen de noodzakelijke verplichtingen door.

Intussen worden de strengen met garen op volgorde van kleurnummer gelegd, verneem ik over de perikelen van een zwangere vriendin van mijn lief en worden buiten de ramen gezeemd door een heel team mannen wiens gesprekken onnavolgbaar zijn omdat ik hun taal niet spreek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven

Gelieve mijn rechten te respecteren.